Nieuws

GroenLinks langs de deuren

Een grote groep Friese GroenLinksers – in van die best wel groene jasjes, ja – is zaterdag 25 februari 2017 in Leeuwarden wezen aanbellen bij mensen, samen met Bram van Ojik, onze nummer 10 op de lijst voor de Tweede Kamer. De vragen waren: 1. Wat vindt u het belangrijkste thema op dit moment? 2. Gaat u stemmen op 15 maart? 3. Overweegt u ook om op GroenLinks te stemmen?

Het beviel goed. Echt voor herhaling vatbaar! Meer informatie over de campagne (nu en altijd) bij Bauke Sikkes: 0651104866 of via de GrienLinks fractiekamer: 058 2925805.

Groene stroom

GroenLinks Menameradiel wil 100% groene stroom, gegarandeerd.

Op 2 maart: de "Motie Inkoop Groene Stroom"

lees de motie

Kunstgras: update

De risico's van kunstgras zijn onzeker. Volgens het rapport van het RIVM valt het wel mee, maar er blijven nog wel vraagtekens:  Hoe kan het dat de metingen in Nederland zo verschillen met het buitenland?  En hoe weten we wat de invloed van een combinatie van schadelijke stoffen is? Maar hoe dan ook: sporten blijft belangrijk, en niet bewegen geeft zeer waarschijnlijk grotere gezondheidsrisico's!

Voor wie hier meer over wil lezen, klik hier

Graag een energiezuinig gemeentehuis

 

Een nieuw gemeentehuis voor de Waadhoeke moet zo energiezuinig mogelijk zijn. Dit moet meteen in de plannen meegenomen worden; het zou een gemiste kans zijn om dat niet meteen te realiseren.

 

 

Lees verder

Pagina's